Aytaç Kara Galatasaray : Galatasaray, Aytaç Kara ile anlaştı / Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı.

Aytaç Kara Galatasaray : Galatasaray, Aytaç Kara ile anlaştı / Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı.. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ve galatasaray iddiaları hakkında konuştu. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Galatasaray sportif a.ş.'nin, konu ile ilgili kap'ta yaptığı duyuru şu şekilde: Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu.

İki futbolcu da 90'ar dakika sahada kaldı. Galatasaray devre arası transfer dönemi için aytaç kara anlaştı. Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç kara için görüşü sorulan çapa, sadece aytaç değil, diğer oyuncularımız da var. Galatasaray ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Galatasaray haberi: Aytaç Kara transferi sezon sonuna ...
Galatasaray haberi: Aytaç Kara transferi sezon sonuna ... from img.fanatik.com.tr
İmza töreninde bulunan ikinci başkan abdurrahim albayrak ise, yine iki tane kardeşimizle birlikte imza töreninde karşınızdayız. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Galatasaray'ın ilk transferi aytaç kara kimdir? Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak. İki futbolcu da 90'ar dakika sahada kaldı. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Aytaç kara'nın galatatasaray'ı tercih etmesinde en büyük rolü teknik direktör fatih terim oynadı. Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor.

Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ve galatasaray iddiaları hakkında konuştu. Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu. Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak. Galatasaray'ın kamuyu aydınlatma platformu'na yaptığı açıklamada şu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, aytaç kara ile 2024 yılına kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Öncelikli kriter serbest oyuncu olmak ve aranan mevki orta saha ise aytaç kara yerine tercih edilecek musa çağıran gerek teknik, gerek mental yeterlilik gerekse de rotasyon derinliği açısından daha doğru bir seçim olacaktır. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, açıklamalarda buundu. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle;

Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Kasımpaşa teknik direktörü fuat çapa, alanyaspor maçı sonrası galatasaray'a transfer olacağı konuşulan aytaç kara hakkında açıklama yaptı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı.

Galatasaray, Aytaç Kara'yı kadrosuna katıyor
Galatasaray, Aytaç Kara'yı kadrosuna katıyor from img3.aksam.com.tr
Aytaç kara, son olarak beşiktaş maçının ardından kulüp ceo'su serkan reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı. Sevimsiz, saçma sapan bir tip. İstanbul ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu kulübüyle yeni sözleşme yapmadı. Fanatik'in haberine göre, galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray, son olarak kasımpaşa'da boy gösteren aytaç kara'yı transfer ettiğini açıkladı. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, açıklamalarda buundu.

Kasımpaşa teknik direktörü fuat çapa, alanyaspor maçı sonrası galatasaray'a transfer olacağı konuşulan aytaç kara hakkında açıklama yaptı.

27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Aytaç kara, kasımpaşa'dan devre arasında bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, aytaç kara ile 2024 yılına kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Fanatik'in haberine göre, galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü necati ateş vasıtasıyla terim'e mesaj gönderdiği bildirildi. Aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Galatasaray'ın ilk transferi aytaç kara kimdir? Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu. Galatasaray sportif a.ş.'nin, konu ile ilgili kap'ta yaptığı duyuru şu şekilde: Galatasaray sportif a.ş., profesyonel futbolcu aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını kamuyu aydınlatma platformu'na duyurdu. Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı.

Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Galatasaray'ın ilk transferi aytaç kara kimdir? Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu aytaç kara, sezon sonunda galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor.

Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara Galatasaray'da! Alex Moreno ...
Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara Galatasaray'da! Alex Moreno ... from te-ilan365-net.cdn.vidyome.com
Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray, son olarak kasımpaşa'da boy gösteren aytaç kara'yı transfer ettiğini açıkladı. Aytaç kara'nın galatatasaray'ı tercih etmesinde en büyük rolü teknik direktör fatih terim oynadı. Galatasaray'ın kamuyu aydınlatma platformu'na yaptığı açıklamada şu. Kasımpaşa teknik direktörü fuat çapa, alanyaspor maçı sonrası galatasaray'a transfer olacağı konuşulan aytaç kara hakkında açıklama yaptı. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Sevimsiz, saçma sapan bir tip. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç kara için görüşü sorulan çapa, sadece aytaç değil, diğer oyuncularımız da var.

Aytaç kara'nın galatatasaray'ı tercih etmesinde en büyük rolü teknik direktör fatih terim oynadı. 27 yaşındaki futbolcu, süper lig'in 29. Galatasaray ara transfer döneminin ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. © galatasaray aytaç kara yı transfer etmek istiyor son dakika aytaç kara galatasaray ile anlaştı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç'ın bu tercihinde fatih terim'in etkisi olduğu öğrenildi. Kap açıklaması da yapan galatasaray oyuncu ile sabit fiyatta anlaşıldığını ve yıllık 6 milyon tl ödeneceğini duyurdu. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu aytaç kara, i̇hlas haber ajansı muhabirine açıklamalarda buundu. Adı uzun süredir galatasaray ile anılan kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Haftasında yarın oynayacakları gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak. Galatasaray sezon sonunda kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code